...om ikke at blive ædt

Fra 5 år

13 maj kl. 11 & 15

40 min (uden pause)

Teater Vestvolden

– Eventyrlige figurer for børn fra 5 år og deres voksne

Den søde og velopdragne Rødhætte bliver kastet ud i et surrealistisk eventyr, hvor hun møder ikke bare ulven, men også Hans og Grete, Askepot og mange andre eventyrlige figurer.

En unik teatermaskine er rammen, hvor magi og fantasi folder sig ud og fortæller en historie om at blive vred, sige fra, og finde modet til at tage sagen i egen hånd.

Peter Holst leger frit med eventyrenes figurer og fantasifulde verdener – for til sidst at blive til vores helt eget eventyr, du ikke havde set komme.

Forestillingen er ikke bare for børn, men også for nysgerrige voksne og præsenteres på Hvidovre Teaterfestival, der er gratis for børn, mens voksne betaler entré.

"Det lille Turnéteaters moderne eventyr viser en vred Rødhætte, udsat for omsorgssvigt i svær – og svært underholdende – grad. Det ene pragtfulde scenebillede efter det andet … oven i hatten er musikken en forrygende sidegevinst til et moderne børnepublikum, der her kan opleve en kvalitet langt over tv-seriers og computerspils klichéfyldte mainstream-musak. Peter Holsts skuespiller-fortæller, giver forestillingen kød og blod. Det er som at opleve en teatertegning: Et par få præcise og orignilat formede streger, og der står en hel figur på scenen
Teateravisen

Medvirkende: 
Peter Holst

Instruktør:
 

Jacques Matthiessen

Scenograf:
 

Kristian Knudsen

Kapelmester:
 

Torben Snekkestad
Tekniker: 
Mikkel Larsen

Dramatiker, forfatter:
 

Peter Holst
Komponist Torben Snekkestad

Producent:
 
Det lille Turnéteater

Arrangør:
 
Teater Vestvolden og Hvidovre Teaterfestival

Præsenteres i samarbejde mellem Teater Vestvolden, HvidovreBibliotekerne og Kultur & Fritid i Hvidovre Kommune.

Find vej

Venue

Teater Vestvolden
Hvidovrevej 241
2650 Hvidovre

Kontakt festival

Telefon 36 77 23 00

Billetservice

Telefon 70 20 20 96

Skal vi være sociale 🙂
Luk